Sterkere rug en inzicht in mijn eetpatroon

Omdat ik een sterkere rug wilde krijgen schreef ik me in bij Club Profit. Dat is iets heel anders dan afvallen, dus ik vroeg me af of personal training wel bij me zou passen. Maar voor mij was het tijd om weer eens te starten met sporten.

Naast een sterkere rug heb ik nu ook een beter inzicht in mijn eetpatroon en ben ik een paar kilo kwijt. Aan iedereen die net dat beetje extra motivatie nodig heeft raad ik Club Profit aan. Inge motiveert je goed, zonder dat overdreven ja je kunt het! geschreeuw 😉

Harm

Krachtig resultaat krijg je niet vanzelf, krachtig resultaat creëer je

Met onze complete aanpak begeleiden we jou op weg naar je doel.

Meer reviews

Scroll naar boven

Stap 3 - De Route

De stappen die je moet zetten om op je bestemming te komen. Wat is nodig om de gewenste toekomst te creëren?

Wanneer het vertrekpunt en de bestemming kraakhelder zijn bepalen we de directe route tussen deze twee. Wij helpen jou je oude gewoontes te doorbreken en laten je zien welke acties nodig zijn om je doelen te bereiken.

Als jij bereid bent te doen wat nodig is ben je in staat jouw eigen toekomst te creëren.

Stap 2 - Bestemming

Het punt waarop je jouw doelen daadwerkelijk hebt bereikt: de gewenste toekomst. Hoe ziet jouw leven eruit als je alles kan bereiken wat je zou willen?

Om van A naar B te komen moet je naast je vertrekpunt ook een duidelijke bestemming voor ogen hebben. Waar wil je naartoe? Oftewel: hoe ziet jouw gewenste toekomst eruit?

We stellen concrete doelen en bepalen wie jij moet zijn om daar te komen. Want wie jij nú bent heeft je gebracht tot waar je nu staat.

Stap 1 - Vertrekpunt

Jouw huidige situatie op het gebied van fitheid, gezondheid en levenskwaliteit. Wat zou je willen veranderen?

Bij Club Profit willen we eerst een duidelijk beeld hebben van jouw huidige situatie: het vertrekpunt. We meten hoe je er fysiek voor staat en vinden het minstens zo belangrijk hoe jij je daarbij voelt.

Je bent niet tevreden met waar je nu staat. Waarom is dat? We brengen in kaart wat je precies wil veranderen en waarom dat belangrijk voor je is.