small group training

motiveer elkaar in kleine groepen

Je traint met een personal trainer in kleine groepen van maximaal 8 personen. Motiveer elkaar en daag elkaar uit om het beste uit elke training te halen! Wil je nog meer resultaat? Kies dan voor extra opties zoals een persoonlijk voedingsplan of voedingscoaching. 

Aanbod groepslessen

Als member van Club Profit kun je deelnemen aan verschillende soorten groepslessen: krachttraining, circuittraining en outdoor lessen. 

Krachttraining

Tijdens krachttraining werk je aan het opbouwen van spierkracht. Je wordt sterker en je brengt je lichaam in shape! De focus ligt hierbij op de juiste uitvoering en techniek van de oefeningen. Daardoor boek je meer progressie en voorkom je blessures.

De trainingen worden verdeeld in blokken van 8 weken. In deze periode werk je met een vast trainingsschema van 4 oefeningen, zodat je elke oefening kan perfectioneren. We sluiten de training af met een korte intensieve workout zodat je je écht voldaan voelt!

Krachttraining is geschikt voor de volgende doelen

Circuittraining

Met circuittraining wordt je hele lichaam uitgedaagd op het gebied van kracht en conditie. Alle spiergroepen komen aan bod in afwisselende oefeningen. Je traint met verschillende losse materialen zoals dumbbells, kettlebells en de battle rope. Maar je doet ook oefeningen met je eigen lichaamsgewicht.

Er is volop variatie en uitdaging, want geen enkele training is hetzelfde. Zo wordt het nooit saai en blijf je gemotiveerd!

circuit training is geschikt voor de volgende doelen

Krachtcircuit

Krachtcircuit is een combinatie van krachttraining en circuittraining. Je werkt aan je spierkracht én conditie. De perfecte combi om fitter en sterker te worden en je lichaam te shapen! Je leert de juiste techniek van de oefeningen terwijl je fysiek wordt uitgedaagd op het gebied van kracht en conditie.

De trainingen worden verdeeld in 4 stations van 2 oefeningen waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Je werkt 10-12 minuten op één station. Een deel van de oefeningen komt wekelijks terug, zodat je je techniek kan verbeteren en progressie kan boeken. Daarnaast zijn er ondersteunende oefeningen die wekelijks variëren. Hierdoor haal je het maximale uit elke training maar wordt het nooit saai!

Krachtcircuit is geschikt voor de volgende doelen

Outdoor

Outdoor is vergelijkbaar met circuittraining, maar dan lekker in de buitenlucht en in groepen tot 10 personen. Ook hier werk je aan het opbouwen van kracht en conditie en train je je hele lichaam. Het is eigenlijk een soort bootcamp, maar dan met veel meer variatie en uitdaging! We maken namelijk niet alleen gebruik van ons eigen lichaam, maar ook van losse materialen zoals gewichten, ballen en de battle rope.

outdoor training is geschikt voor de volgende doelen

outdoor lessen

Tarieven small group membership

Het small group membership duurt minimaal 6 maanden. Daarna wordt het steeds automatisch met 1 maand verlengd en is het maandelijks opzegbaar met een maand opzegtermijn. Wil je graag een flexibel abonnement? Geen probleem! Voor 10,- extra per maand is je abonnement direct maandelijks opzegbaar. Ook hier geldt een maand opzegtermijn.

1x per week

[ 5 credits per maand ]
55 per maand
  • 9,80 per training

2x per week

[ 9 credits per maand ]
75 per maand
  • 7,67 per training
Aanbevolen

Onbeperkt

[ 17 credits per maand ]
90 per maand
  • 5,- per training

Alle prijzen zijn per persoon, inclusief 9% btw. Onder voorbehoud van wijzigingen.

Scroll naar top