Reviews

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

Inmiddels hebben veel mensen een Personal Training traject afgerond: alleen, met z’n tweeën of in een groepje. Lees hun reviews en ontdek wat zij uit de persoonlijke begeleiding van Club Profit hebben gehaald!

"Personal training is een duurzame investering in mijn gezondheid"

"Na 1,5 jaar ben ik ruim 35 kg kwijt"

Ik weet nog dat ik aan de kant van het voetbalveld stond, mijn jongens aan te moedigen, en besloot, gewoon simpelweg besloot, dat het NU ECHT KLAAR was. Ik googelde op personal training in Schaijk en wist dat een vriendin heel enthousiast was over Club Profit en heb ter plekke gebeld. En zo zijn we dan begonnen. Met een open gesprek over doelen, (sport)achtergrond, voeding, werk, tijd, noem maar op, was ik officieel een drempel over, namelijk dat ik het niet alleen zou kunnen om af te vallen en fitter te worden en dat ik hiervoor echt hulp nodig had.

Karen’s hele verhaal >

Trainen bij Club Profit is altijd een feestje. Welk niveau je ook hebt, iedereen hoort erbij.

Lieke's review >

Ik ben afgevallen en heb weer zin in sport! 

De ervaringen van Hetty >

Al een hele tijd wilde ik iets aan sport gaan doen en daar ook bij afvallen. Door een fikse blessure kon ik niet meer korfballen en na elk dieet viel ik in oude gewoontes terug.

Hoe Jolanda dankzij personal training balans vond in training en voeding >

"Spieren worden zichtbaar en er is 9 kilo af"

Het trainen bevalt me super goed! Omdat je in kleine groepjes traint is er voldoende aandacht voor techniek (en daar word je gelukkig ook op gewezen door de trainers!) en het kiezen van de juiste oefening en gewichten. De basis voor techniek had ik gelegd bij mijn PT sessies, maar dit is bij Club Profit alleen maar versterkt.
Spieren beginnen zichtbaar te worden en inmiddels is er ongeveer 9 kilo af!

Als je altijd zelf aan de slag bent geweest zonder goede begeleiding dan is dit echt een aanrader om de goede technieken onder de knie te krijgen! Als je nog twijfelt, doen!

Het verhaal van Rian >

"Zo gezond mogelijk oud worden"

Ik ben gestart met een groepje van 4 en dat bevalt me erg goed. Ik voel me veel fitter en energieker! Inmiddels train ik ook in een small group van 8 personen.

De ervaringen van Marlies >

We hebben bij Club Profit met veel plezier getraind in een groepje van 4. We hadden ieder een eigen doel, maar werkten hier gezamenlijk naartoe.

Het verhaal van Leonie, Ellen, Inge & Lotte >

Het fijne van het trainen met vriendinnen is dat je elkaar motiveert om door te knallen. Ongelofelijk hoe we de kilo’s zagen verdwijnen en we onszelf sterker zagen worden!

Kitty's verhaal >

Het was erg fijn en gezellig om in een klein groepje te trainen, maar ook de individuele begeleiding was top! De ondersteuning en motivatie helpt enorm.

De ervaringen van Desi, Lieke, Sanne & Yvon >

"Ondanks mijn reuma ben ik een stuk sterker geworden"

"Ik was vergeten hoe fijn het is om je fit te voelen!"

Ik was vergeten hoe fijn het is om je fit te voelen! Met kleine tips en aanpassingen ben ik binnen 4 maanden 8 kilo afgevallen. Het is motiverend om resultaat te zien waardoor ik het heel goed vol kon houden, iets wat ik niet verwacht had van mezelf! Een stok achter de deur en een motivatie is wat ik nodig had en daar heeft Inge voor gezorgd!

– Jeanine

Scroll naar top