Programma's

Voor echte impact op jouw levenskwaliteit​

In al onze programma’s combineren we effectieve trainingen met eerlijke coaching. Je traint minstens 2x per week en hebt minimaal 1 coachingsessie per maand. 

We formuleren concrete doelen, gaan aan de slag met je eetgewoontes en meten elke maand je progressie. De focus ligt altijd op het behalen van krachtige resultaten zodat we een echte impact kunnen maken op jouw levenskwaliteit.

Alle programma's bevatten...

Training

Coaching

Fysieke metingen

Mindset
& gedrag

Foodapp met
persoonlijk plan

Receptendatabase

Club Profit events

Supportchat

Impact programma

Een ware transformatie in 12 weken

In een vaste groep van 6 deelnemers werk je aan een fit lichaam en krachtige mindset. Je transformeert naar de persoon die je moet zijn om een echte impact te maken op je levenskwaliteit.

Personal Training

Persoonlijk & doelgericht

Je werkt 1-op-1 met je personal coach. Zowel de trainingen als coachingsessies zijn volledig afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Creëer de meest krachtige versie van jezelf op fysiek én mentaal vlak.

Ultra

asdf
  • 2x per week Personal Training
  • 1x per week Personal Coaching

Smart

asdf
  • 2x per week Personal Training
  • 1x per maand Personal Coaching
Populair

Basic

asdf
  • 1x per week Personal Training
  • 1x per week Small Group Training
  • 1x per maand Personal Coaching

Small Group Training

Uitdagend en effectief

In een groep van maximaal 8 personen word je elke training uitgedaagd om fitter en sterker te worden. Tijdens de maandelijkse coachingsessie zoomen we in op jouw progressie en welke acties nodig zijn om je doelen te behalen. Je schrijft jezelf in via de app op tijden die jou het beste passen. Super flexibel dus! 

Scroll naar boven

Stap 3 - De Route

De stappen die je moet zetten om op je bestemming te komen. Wat is nodig om de gewenste toekomst te creëren?

Wanneer het vertrekpunt en de bestemming kraakhelder zijn bepalen we de directe route tussen deze twee. Wij helpen jou je oude gewoontes te doorbreken en laten je zien welke acties nodig zijn om je doelen te bereiken.

Als jij bereid bent te doen wat nodig is ben je in staat jouw eigen toekomst te creëren.

Stap 2 - Bestemming

Het punt waarop je jouw doelen daadwerkelijk hebt bereikt: de gewenste toekomst. Hoe ziet jouw leven eruit als je alles kan bereiken wat je zou willen?

Om van A naar B te komen moet je naast je vertrekpunt ook een duidelijke bestemming voor ogen hebben. Waar wil je naartoe? Oftewel: hoe ziet jouw gewenste toekomst eruit?

We stellen concrete doelen en bepalen wie jij moet zijn om daar te komen. Want wie jij nú bent heeft je gebracht tot waar je nu staat.

Stap 1 - Vertrekpunt

Jouw huidige situatie op het gebied van fitheid, gezondheid en levenskwaliteit. Wat zou je willen veranderen?

Bij Club Profit willen we eerst een duidelijk beeld hebben van jouw huidige situatie: het vertrekpunt. We meten hoe je er fysiek voor staat en vinden het minstens zo belangrijk hoe jij je daarbij voelt.

Je bent niet tevreden met waar je nu staat. Waarom is dat? We brengen in kaart wat je precies wil veranderen en waarom dat belangrijk voor je is.