Personal training

Kies voor personal training en ga voor maximaal resultaat

Je traint in een privé gym waar de focus gericht is op jou en je doel. Hierbij worden zowel de trainingen als het voedingsplan volledig afgestemd op jouw situatie. Samen met je personal trainer plan je de trainingen in, zodat je altijd traint op het moment dat het jou uitkomt!

Personal Training Schaijk

Is personal training wel iets voor mij?

We helpen jou met het behalen van je sport- en gezondheidsdoelen. Of je nou wil afvallen of juist sterker wil worden, Club Profit begeleidt je vanaf de allereerste stap tot het bereiken van jouw doel. Benieuwd of personal training iets voor jou is?

Check of jij je herkent in één van deze punten:

Gelden één of meerdere van deze punten voor jou?

Dan rest er nog één belangrijke vraag om te bepalen of personal training iets voor jou is: ben jij bereid om te werken voor je doel? Want helaas beschikken we bij Club Profit niet over een magisch toverstafje waarmee we met één simpele zwaai jouw doel kunnen behalen. Wel kunnen we er met onze kennis en ervaring voor zorgen dat we de juiste stappen zetten om naar je doel toe te werken.

Als we samen aan de slag gaan voorzien we jou van een succesvol stappenplan op het gebied van training en voeding. Het enige wat we van jou vragen is 100% motivatie en commitment. Dus ben jij bereid om je armen uit de mouwen te steken en vol voor je doel te gaan? Dan willen wij heel graag met je kennismaken!

Vrijblijvend gesprek

Geen zorgen, we gebruiken je contactgegevens alleen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Je zit dus nergens aan vast en je gegevens worden niet met anderen gedeeld.

Scroll naar top