Benodigdheden voor 1 persoon
2 kleine tortilla’s
150 gram kipfilet
Paprikapoeder
1/2 avocado
1/2 mango
2 tenen knoflook
150 gram griekse yoghurt 2% vet
1 citroen
1 el koriander
1 el olijfolie
Optioneel jalapenos
Bereidingswijze
- Begin met het maken van de citroen yoghurt saus.
- Snijd de knoflook en koriander fijn. Doe de yoghurt in een schaaltje samen met de knoflook en koriander.
- Rasp de schil van 1 citroen en doe deze samen met het sap van een halve citroen bij de yoghurt. Proef tussendoor voor de smaak of er meer citroensap nodig is.
- Snijd de mango, avocado en kipfilet in reepjes.
- Bak de kipfilet in de olijfolie en bestrooi tussendoor beide kanten van de kipfilet met paprikapoeder en bak dit nog even mee.
- Leg de tortilla op een bord en smeer deze in met de yoghurtdressing. Leg er een paar reepjes kip, mango en avocado op en rol de wrap dicht.
- Wil je de wrap pittig maken, leg er dan wat schijfjes jalapenos bij.
- Smakelijk eten!