Impact

voor krachtig resultaat

Je staat voor de spiegel

Als je jezelf van top tot teen bekijkt word je onzeker. Het voelt helemáál niet fijn om naar je eigen lichaam te kijken. Te veel vet, te weinig vorm en allesbehalve strak.

Je hebt al van alles geprobeerd om vet te verliezen en beter in je vel te zitten. En niks lijkt te werken. Ja, voor een paar weken. Maar al die ingewikkelde diëten zijn echt niet vol te houden. Al die rare producten en apart koken voor jezelf is echt niks voor jou.

Maar je wil wel heel graag resultaat boeken. Blij zijn met je lijf. Lekker in je vel zitten. Zonder gek dieet. Zodat je gewoon samen met je partner of gezin kan eten. Zonder het gevoel te hebben dat je ‘niks mag’.

wil jij...?

Stel je eens voor...

Dat je jouw droomlichaam kan creëren zonder streng dieet. Je zit lekker in je vel. Je bent stiekem zelfs trots als je in de spiegel kijkt. Een fit en strak lichaam met veel meer energie!

Wat zou dat voor jou betekenen? Hoe zou het voelen als je 10 kg lichter bent? Of als alle dagelijkse dingen je veel gemakkelijker afgaan? En wat betekent dat voor je relatie met je partner of gezin?

Hoe dan?

Om dat te bereiken moeten we de patronen doorbreken die ervoor zorgen dat je nog steeds staat waar je nu staat. 

En dat kan niet met een quick fix. Daarvoor is een gestructureerde aanpak nodig met 100% focus op jouw doel en de weg daarnaartoe.

Ontdek wat jouw lichaam nodig heeft om blijvend resultaat te behalen. Wat ontbreekt er op dit moment? Wat moet er veranderen om je lichaam te transformeren?

Denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Wat zou je kunnen bereiken als je écht bereid bent te doen wat nodig is?

Impact - voor krachtig resultaat!

Onder professionele begeleiding werk jij aan het behalen én behouden van een fit en gezond lichaam.

 • Uitgebreide intake

  Om je situatie, doelen en wensen in kaart te brengen, zodat we jou zo effectief mogelijk kunnen begeleiden.

 • Kickoff voor een vliegende start

  We bepalen je startpunt, stellen een concreet doel en formuleren de stappen en acties die nodig zijn om krachtig resultaat te behalen.

 • 2x per week training

  Om een fit en sterk lichaam te creëren. Een full body workout van 45 minuten onder begeleiding van je personal trainer. Altijd op je eigen niveau.

 • 1x per week coaching

  Aansluitend aan de training. We zoomen in op jouw persoonlijke situatie en helpen je ‘on track’ te blijven, zodat je recht op je doel afgaat.

 • Persoonlijk voedingsplan

  Wij zetten de grote lijnen uit, jij vult het naar eigen wens in. Effectief en resultaatgericht op een manier die bij jou past.

 • Periodieke bodychecks

  Om je voortgang te meten en het plan bij te stellen indien nodig. We meten onder andere je gewicht, vetpercentage en spiermassa.

 • Trainings- en voedingsapp

  Ter ondersteuning van de trainingen en jouw persoonlijke voedingsplan.

 • 24/7 contact via Telegram

  Om te sparren, voor het stellen van al je vragen of het uitwisselen van tips en recepten.

Dit vragen wij van jou

Om te zorgen dat je het maximale uit het traject kan halen hebben we twee dingen van jou nodig:

Commitment

Wij zetten ons voor de volle 100% in om jou naar je doel te begeleiden. Onze kennis en tools in combinatie met effectieve trainingen en coachingsessies vormen de sleutel tot succes. Maar uiteindelijk ben jij degene die het werk moet doen. Om krachtig resultaat te behalen is jouw absolute commitment nodig. Dat betekent dat je bereid bent te doen wat nodig is.

Investering

Een investering in tijd, energie en geld. Om echt een impact te kunnen maken op jouw gezondheid en op je kwaliteit van leven. Want als jij fitter en gezonder bent, pluk je daar de rest van je leven de vruchten van!

Impact - small group

695,-

Impact - personal

3.950,-

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Geen zorgen! We bellen je om kennis te maken, je zit nog nergens aan vast.

Club Profit

Club Profit in Schaijk
Scroll naar top