Ik zit lekker in mijn vel en heb meer energie

Een half jaar heb ik bij Club Profit getraind, samen met mijn vriendinnen in een smallgroup PT. Dat was een groot succes! Ongelooflijk hoe we de kilo’s zagen verdwijnen en we onszelf sterker zagen worden.

Het fijne van het trainen met vriendinnen is dat je elkaar motiveert om door te knallen. Maar ook zit de motivatie dan in de feestjes en uitstapjes. Toch genieten, maar wel met mate! Samen recepten uitwisselen en tips uitwisselen.

Ik heb van Inge erg veel geleerd. De weegschaal is niet meer mijn grootste graadmeter. Ik zit lekker in mijn vel, heb meer energie, ben trots op mezelf en … Ik ben nog niet klaar… Ik ga op eigen kracht verder en blijf nog wel bootcampen bij Inge.

Inge is een grote motivator en ze is lekker to the point! “Als je minder consumeert dan dat je verbruikt, val je af, punt!” Die zin zal ik altijd blijven onthouden!

Thanks Inge voor dit geweldige, leerzame half jaar!

Kitty

Krachtig resultaat krijg je niet vanzelf, krachtig resultaat creëer je

Met onze complete aanpak begeleiden we jou op weg naar je doel.

Meer reviews

Scroll naar boven

Stap 3 - De Route

De stappen die je moet zetten om op je bestemming te komen. Wat is nodig om de gewenste toekomst te creëren?

Wanneer het vertrekpunt en de bestemming kraakhelder zijn bepalen we de directe route tussen deze twee. Wij helpen jou je oude gewoontes te doorbreken en laten je zien welke acties nodig zijn om je doelen te bereiken.

Als jij bereid bent te doen wat nodig is ben je in staat jouw eigen toekomst te creëren.

Stap 2 - Bestemming

Het punt waarop je jouw doelen daadwerkelijk hebt bereikt: de gewenste toekomst. Hoe ziet jouw leven eruit als je alles kan bereiken wat je zou willen?

Om van A naar B te komen moet je naast je vertrekpunt ook een duidelijke bestemming voor ogen hebben. Waar wil je naartoe? Oftewel: hoe ziet jouw gewenste toekomst eruit?

We stellen concrete doelen en bepalen wie jij moet zijn om daar te komen. Want wie jij nú bent heeft je gebracht tot waar je nu staat.

Stap 1 - Vertrekpunt

Jouw huidige situatie op het gebied van fitheid, gezondheid en levenskwaliteit. Wat zou je willen veranderen?

Bij Club Profit willen we eerst een duidelijk beeld hebben van jouw huidige situatie: het vertrekpunt. We meten hoe je er fysiek voor staat en vinden het minstens zo belangrijk hoe jij je daarbij voelt.

Je bent niet tevreden met waar je nu staat. Waarom is dat? We brengen in kaart wat je precies wil veranderen en waarom dat belangrijk voor je is.