Dit gerecht zit boordevol groente, het is vullend en ontzettend smaakvol!
Voor 4 personen
1 bloemkool
250g couscous
1 pakje boemboe sajoer
100g fêta light
4 paprika’s
Bosui voor de garnering
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snijd de bloemkool in kleine roosjes.
3. Meng het pakje boemboe met water in een hapjespan volgens de aanwijzing op de verpakking.
4. Roer de bloemkoolroosjes door het mengsel en laat 20 minuten op laag vuur pruttelen. Schep af en toe even om.
5. Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking.
6. Snijd de paprika’s doormidden, verwijder de zaadlijsten en leg de halve paprika’s in een ovenschaal.
7. Snijd de bosui in ringetjes.
8. Als de bloemkool gaar is, roer je de couscous erdoor.
9. Vul de halve paprika’s met het bloemkool-couscous mengsel, verkruimel de feta erover en garneer met bosuiringetjes.
10. Zet 10 minuten in de oven et voilà: klaar is je overheerlijke maaltijd!